Світ Очима Скрипаля

25.11.2018
25.11.2018
Музыкально-драматический театр им. Кропивницкого
Кировоград, Театральная площадь

25 листопада о 19.00 в театрі ім. Кропивницького виступатиме Святослав Кондратів у рамках всеукраїнського туру.

Познайомитись зі скрипалем Святославом Кондратівим та його авторським проектом #СвітОчимаСкрипаля вже мали змогу шанувальники сучасної скрипки в Чернівцівцях, Івано-Франківську, Львові, Луцьку, Рівному, Червонограді, Тернополі та Вінниці. Тепер насолодитися чудовою інструментальною музикою у виконанні Святослава Кондратіва та його команди зможуть і у Кропивницькому.

Саме з Святославом Кондратівим та його музикою ви мандрували дивовижними Фьордами Норвегії, величними дюнами Сахари, чарівною Венецією та прохолодною Балтикою. Музичні відео, які знімає скрипаль у різноманітних куточках світу мають шалену популярність у користувачів інтернету та за лічені дні набирають сотні тисяч переглядів, вподобань, поширень та коментарів:

Скрипка Святослава Кондратіва разом з Маестро побувала майже на всіх континентах. Саме тому музика, яку створює та виконує скрипаль така різнобарвна та колоритна.

Музичний досвід Святослава настільки різноманітний, що дозволяє йому в своїй творчості поєднувати будь-які жанри, міксувати безсмертну класику з сучасними стилями та напрямками.

Святослав Кондратів є випускником однієї з найсильніших академічних скрипкових шкіл України – львівської. Він закінчив спеціалізовану музичну школу ім. С. Крушельницької та Національну музичну Академію ім. М.Лисенка. Щодня прогулюючись загадковими та старовинними вулицями Львова, в якому народився та виріс Святослав, він вбирав їх вишуканість та красу, яка тепер звучить у всіх його композиціях. Потім був Київ та багаторічна робота у багатьох цікавих проектах. Він очолював гурт, який підтримував українську олімпійську збірну в Пекіні на ХХІХ Олімпійських іграх. Разом з етно-проектом об’їздив всю Америку та Канаду. Його запрошують на шоу «Голос Країни», де його скрипка допомагає здобувати глядацькі симпатії найкращим вокалістам проекту. У супроводі симфонічного оркестру його композиції звучать на найбільших сценах українських міст, з ним разом кияни та гості столиці зустрічали Новий 2017 рік на Головній ялинці країни на Софіївській площі в Києві, святкували Дні міст Житомира, Тернополя, Обухова.

Святослава Кондратіва називають українським Девідом Ґарреттом за його віртуозну гру на скрипці (Девід Ґарретт – відомий німецький скрипаль), та українським Янні за його музику та унікальний оркестр, який створив Святослав (Хрісомалліс Янні – засновник відомого в світі оркестру інструментальної музики Yanni).

«Дорогі мої шанувальники! Зустріч з вами для мене хвилюючарадість та велика відповідальність», - говорить Святослав Кондратів. «Ми щодня багато та наполегливо працюємо щоб створити для вас одну з найкращих та найцікавіших програм за участі її величності Скрипки! Це дуже непросто і вимагає багатьох зусиль. Але я вірю в свою команду і вірю у вас, мої любі прихильники! Ви варті найкращого! Приходьте всі, хто любить скрипку, і хто буде на такому концерті вперше. Програма концерту складатиметься з різноманітних композицій, тож цікаво буде всім! Беріть з собою друзів, і ми разом будемо мандрувати цим безмежним світом. Я буду розповідати вам про нього разом зі своєю скрипкою, бо саме так і називається моя нова програма – «Світ очима скрипаля».

Тож, зустрічайте весну разом зі Святославом Кондратівим. Його шалена енергетика та харизма створять незабутній настрій, який вам захочеться переживати ще і ще. А легка та водночас глибока музика спонукатиме мріяти та вірити, що всі мрії здійсняться, бо в цьому вас переконуватиме Маестро – скрипаль Святослав Кондратів!

Квитки можна купити за посиланням



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!