Jazz Bez у Кропивницькому: Aleksandra Kutrzepa Quartet

13.12.2018
13.12.2018
Ресторан «Paradise»
Кировоград, ул. Героев Сталинграда, 28г

У рамках Міжнародного фестивалю джазу Jazz Bez до Кропивницького завітає гурт із Варшави "Aleksandra Kutrzepa Quartet". Концерт відбудеться у ресторані "Paradise" 13 грудня. Початок о 19.00

Засновниками та ідейними натхненниками гурту, утвореного в листопаді 2014 року, є подружжя – Олександра та Роберт Кутшепа. Пізніше до команди приєдналися Бартломей Гарчинскі та Міхал Студнярек. Усі члени квартету активно музикують у різноманітних польських та міжнародних проектах. Крім того, музиканти займаються педагогічною роботою. Репертуар групи – це авторські композиції у сучасній стилістиці джазу та імпровізаційної музики. Довгий час команда працювала над пошуком власного оригінального звучання, безумовно його знайшовши і, таким чином, зайнявши свою окрему нішу на джазовій сцені Польщі. Тепер квартет активно концертує і готує свій дебютний альбом.
Солістка-скрипалька Олександра Кутшепа закінчила музичну школу ім. В. Лютославського в Любліні, а також аспірантуру Академії музики в Катовіце. Вона навчалася під керівництвом Тіма Кліфауіса в Нідерландах. Брала участь у різних національних та міжнародних курсах та музичних семінарах, розширюючи межі своєї майстерності та знань. Олександра Кутшепа – двічі фіналістка Novum Jazz Festival у Ломжі у 2015-2016 роках і фіналістка у відкритій категорії фестивалю Azoty Jazz Contest у Тарнові. Скрипалька задіяна у багатьох музичних проектах як сесійний музикант. Зараз вона створює власний музичний матеріал для Aleksandra Kutrzepa Quartet. Викладає в Коледжі джазу у Любліні.

Квитки питайте тут



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!