Концерт «За незалежність боролися музикою»

30.10.2023
30.10.2023

У понеділок, 30 жовтня 2023 р. відбудеться Концерт «За незалежність боролися музикою» - головний концерт ХХІ фестивалю Осінь з музикою Кароля Шимановського.

Польські виконавці, лауреати міжнародних та національних конкурсів Роберт Лагуняк (скрипка) і Войцех Кубіца (фортепіано) прагнуть виступити у Черкасах та Кропивницькому, незважаючи на небезпеку воєнного часу. Тим самим вони підтримують українців під час російської агресії. Головною темою їхньої концертної програми є боротьба за свободу й незалежність та польсько-українська солідарність.

Організаторами концерту є Кропивницький музей музичної культури ім. К.Шимановського та Об’єднання поляків «Полонія» ім. Кароля Шимановського, що діють за підтримки відповідно Управління культури і туризму Кропивницької міської ради та Управління комунікацій з громадськістю Кіровоградської обласної державної адміністрації, а також Кіровоградська обласна філармонія.

Вхід на концерт вільний завдяки підтримці Фонду «Свобода і демократія» (Варшава) в рамках проєкту «Ближче до Польщі. Регрантинг. Підтримка польських подій за кордоном» і фінансується з коштів Канцелярії Прем’єр-міністра Республіки Польща в рамках конкурсу проєктів, спрямованих на підтримку польської діаспори та поляків за кордоном у 2023 р.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!