Кіровоградські талановиті діти будуть на телеекранах всієї країни

28.05.13, 12:13

Олена Кваша та Вадим Мурований
Олена Кваша та Вадим Мурований
Кіровоградська обласна державна телерадіокомпанія братиме участь у новому всеукраїнському телевізійному проекті спільного виробництва обласних державних телерадіокомпаній «Країна талантів», що ініційований Державним комітетом телебачення і радіомовлення України.

Всі обласні державні телерадіокомпанії представлятимуть програму, яка продемонструє  кращі зразки творчості талановитих та обдарованих дітей області, спортивні досягнення, знайомства із цікавими особистостями, дитячими  заходами, що відбуваються в області. Кіровоградська ОДТРК презентуватиме свою програму у серпні.


Трансляція  першого випуску телевізійного проекту  «Країна талантів» розпочнеться з 1 червня 2013 року -  до Міжнародного дня захисту дітей. Розпочне марафон  Полтавська ОДТРК. Надалі програму можна буде бачити щосуботи о 16.30 в ефірі ОДТРК і на сайті проекту.

В проекті «Країна талантів» також передбачено on-line голосування за кращу програму. Голосування проходитиме до 30 листопада 2013 року  на сайтi krainatalantiv.com.ua Програми, що наберуть найбільшу кількість голосів будуть відзначені нагородами.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!