«Daewoo International Corporation» готова стати бізнес-партнером Кіровоградщини

30.05.13, 9:00

Daewoo International Corporation
Daewoo International Corporation
Одна з найкрупніших південнокорейських фінансово-промислових груп «Daewoo International Corporation» зацікавлена у налагодженні бізнес-стосунків з Кіровоградською областю.

Ці та інші питання обговорювалися під час ділової зустрічі керівництва компанії із заступником Глави Адміністрації Президента України Сергієм Ларіним, міністром аграрної політики та продовольства України Миколою Присяжнюком та головою Кіровоградської облдержадміністрації Андрієм Ніколаєнко у ході їх офіційного візиту до Республіки Корея.


Насамперед мова йшла про розширення поля діяльності «Daewoo International Corporation» в Україні. Корейську компанію зацікавив аграрний потенціал, зокрема, вирощування сільськогосподарських культур, імпорт українського м’яса, а також добувна галузь. Кіровоградська область розглядалася як потенційний майданчик для реалізації таких проектів.

Нагадаємо, офіційний візит кіровоградської делегації до Республіки Корея розпочався наприкінці минулого тижня і триватиме п’ять днів. На сьогоднішній день делегація взяла участь у зустрічі з Міністром сільського господарства, продовольства й сільських справ Республіки Корея Лі Донг Пхілем, зустрілася з представниками керівництва корпорації «Нyundai», підписала меморандум про співпрацю з мерією міста Інчхон, побувала у вільній економічній зоні Сондо та була прийнята Спікером Національної асамблеї Республіки Корея Кан Чан Хе.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!