Кіровоградські діти поїхали у Представництво ЄС, і зустріли там Сергія Тігіпко

04.06.13, 9:18

На запрошення Представництва ЄС в Україні минулого тижня представники Ради євроклубів Кіровоградщини відвідали центральний офіс цієї міжнародної  організації у Києв.


Найактивніші представники євроклубів області представили свою діяльність та мали змогу задати актуальні питання щодо співпраці Україна – ЄС на сучасному етапі Давіду Стуліку - Прес Аташе Представництва ЄС в Україні. Наш регіон представили діти клубу «Надія» (ОЦДЮТ), євроклубу «Всесвіт» (НВО №8), євроклубу «В єднанні сила» (НВК № 26), євроклубу «Астра» Кіровоградського облкомплексу та євроклубу «Єдність» (Гімназія №9).



Несподіванкою стала зустріч молоді з Сергієм Тигіпко, який розповів про активну діяльність щодо скасування візового режиму для українських громадян, які мають нагоду їхати в країни Європи до 30 днів.

Усіх зацікавила також розповідь Наталії Лещук - голови правління Всеукраїнської асоціації «Рівний – рівному»  щодо нагоди тренінгового навчання у Словенії та, крім того, знайомство з освітою Австрії та Угорщини.



Із далекоглядними  планами щодо подальшої діяльності та ідеями  спільних  проектів повернулася додому Кіровоградська делегація. Залишається побажати успіхів у всіх майбутніх звершеннях.


автор - О.Арутюнян, голова Ради євроклубів Кіровоградщини



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!