Студентська республіка пройшла вихідними за містом

18.06.13, 9:41

Як і анонсував сайт "Тусовка", минулими вихідними відбулося свято для молоді - "Студентська республіка-2013". У програмі заходу, який тривав три дні - увесь вік-енд, - було чимало цікавого. Десант зі студентів вищих навчальних закладів області висадився у Новоукраїнcькому районі і учасників фестивалю привітала директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту обласної адміністрації Ельза Лещенко.

Нудьгувати студентам цього разу не було часу, адже фестивальна програма була насичена різноманітними конкурсами та змаганнями – від спортивних ігор та інтелектуальних тренінгів до доволі кумедних та "продвинутих" у молодіжному середовищі суб-фестів "Фотосхватка", "Нічна туса", "Мафія" та "Мокрі війни". Інтелектуальним випробуванням для мешканців "Студентської республіки" став незмінний у студентському середовищі "КВН".Пройшли вибори студентського мера та Магістрату, битва Dj, конкурси "Перша Леді" та "Містер республіка".

Знайшлося місце і для шанувальників історичної реконструкції – кожен охочий мав можливість відчути себе учасником історичних подій, що свого часу мали місце у Центрі України. А переможці обласного туру відтепер візьмуть участь у Всеукраїнському фестивалі "Студентської республіки", де змагатимуться за звання кращих зі студентами вишів з інших регіонів держави. Далі дивіться фото, оприлюднені у соціальних мережах.





Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!