У центрі міста продовжує працювати читальна зала просто неба

22.07.13, 14:16
Photo by Rodrigo Paoletti
Photo by Rodrigo Paoletti
Обласна бібліотека для юнацтва імені Бойченка запрошує до літньої читальної зали просто неба, що розміщена на центральній вулиці міста – вулиці Дворцовій (біля приміщення Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка). Час роботи: понеділок – четвер з 10.00 до 14.00.


Протягом тижня відвідайте цікаві книжкові виставки: до Дня Хрещення Київської Русі, що відзначається щорічно 28 липня - у день пам'яті святого рівноапостольного князя Володимира, запрошуємо відвідати цікаві тематичні виставки - з 22 липня у відділі мистецтв відкриється книжкова виставка «Храми України».


На виставці можна знайти інформацію про видатні пам’ятки православної храмової архітектури всеукраїнського значення, такі як Софія Київська, Володимирський собор, собор святого Кирила та багато інших. Кіровоградцям буде цікавою інформація про місцеві православні храми – Спасо-Преображенський собор, Церкву Покрови Пресвятої Богородиці.


Від учора у Відділі популяризації книги експонуватиметься книжкова виставка «Християнство в духовному житті народу». На виставці представлені книги присвячені хрещенню Київської Русі, ролі християнства в культурному та духовному житті українського народу.

Незабаром, 25 липня у відділі абонементу буде оформлено книжкову виставку «Королівство Галини Пагутяк» присвячена життю та творчості української письменниці, лауреатки Шевченківської премії з літератури. Галина Пагутяк — автор дванадцяти книг. До сучасної літератури у неї високі вимоги, так само, як і до своєї власної творчості.

За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка тел. (0522) 22-66-01. Працює щодня з 9.00 до 18.00, вихідний - субота.

Photo by Rodrigo Paoletti


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!