Клуб літнього читання

24.07.13, 11:02
Photo by sleepyneko
Photo by sleepyneko

У розпалі омріяна дітьми пора – літні канікули. Хтось поїхав на літо до бабусь та дідусів, інші на канікулах будуть вдома. Саме тих, хто залишився у місті і не знає де цікаво і корисно провести свій вільний час, з  нетерпінням чекає обласна бібліотека для дітей імені Гайдара.

Клуб літнього читання «Бібліотечне літо для веселих, кмітливих і невгамовних» радісно відкрив двері для всіх дітей, які вважають, що найкращий відпочинок влітку – це провести час в улюбленій дитячій бібліотеці.

Тож і не дивно, що у відділі дитячого та сімейного читання, при якому діє клуб, так гамірно та весело. У рамках програми клубу літнього читання  діти не тільки читають книги та дитячі журнали, а й мають можливість пограти в розвиваючі настільні ігри, позмагатися в спритності з хокею на столі, поспілкуватись з головними героями міні-школи «Вулик» –читайликами Тарасиком і Калинкою та бібліотечною вчителькою Бджілкою Даринкою, яка так привітно запрошує своїх друзів до участі в конкурсі «Найкращий читач літа 2013», учасником якого може стати будь-який час бібліотеки.

Малюки із великим задоволенням переглядають свої улюблені мультфільми та бібліотечні лялькові вистави. Отже, запрошуємо всіх бажаючих завітати до обласної бібліотеки ім. А.П.Гайдара і знайти собі книгу до смаку!

Photo by sleepyneko



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!