Музика, танці, фото та море позитиву

06.08.13, 9:38

Вже третій тиждень поспіль, в Кіровограді проходять «Мистецькі вихідні». Цей проект покликаний зробити вихідні дні для мешканців та гостей міста більш цікавими, різноманітними та яскравими. 3 та 4 серпня у рамках «Мистецьких вихідних» відбулося багато заходів, які задовольнили найвибагливіших кіровоградців, від найменшого до найстаршого.


Суботній вечір був багатий на музику, танці та мистецтво фотографії. В Ковалівському парку, кожен любитель живої музики міг насолодитись виступом міського професійного духового оркестру. В цей же час прихильники візуального мистецтва, а також фотографи початківці мали змогу переглянути фотовиставку, яка проходила на площі перед Театром ім. Кропивницького. Тих же, хто любить активний відпочинок і танці, на Площі Кірова чекав танцювальний флешмоб з балетом «Форсайт».


 В останній день тижня особливий сюрприз чекав на маленьких кіровоградців. В парку Ковалівському, спеціально для малечі, витупив колектив «Аеліта» з новою програмою - «Робінзонада». Діток чекало море конкурсів, танців та незабутніх вражень. Як і минулого тижня, на майданчику біля Кібернетико-технічного коледжу , відбувалися цікаві заходи та конкурси, які для мешканців міста підготувала студія естетичного виховання «Натхнення».


Нагадуємо, що ми чекаємо на свіжі ідеї та на талановитих кіровоградців. З ідеями, ініціативами та пропозиціями звертайтесь до Інформаційно-ресурсного Центру за адресою: вул. Дзержинського 53-а, телефон: (0522) 32-16-62.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!