Кіровоградські спортсмени-дефлімпійці чудово виступили у Болгарії

22.08.13, 9:30

Кіровоградщину та Україні на ХХІІ літніх Дефлімпійських іграх достойно представили Олександр Костик, котрий посів 4, 8 та 9 місця із кульової стрільби, а також плавчині - Анна Товста, що отримала 4 срібні та 2 бронзові нагороди та Ірина Терещенко, котра здобула 2 срібні та 3 бронзові медалі.

Загалом, національна дефлімпійська збірна команда України, у складі 191 спортсмена, гідно представила Україну на ХХІІ літніх Дефлімпійських іграх та продемонструвала результати найвищого рівня, здобувши 88 медалей (21 золота, 30 срібних та 37 бронзових) та посівши друге місце в загальному командному заліку.

Голова ОДА Андрій Ніколаєнко, який зустрівся зі спортсменами та тренерами, високо оцінив здобутки нашої збірної та пообіцяв всіляко сприяти розвитку спорту на Кіровоградщині. Зокрема, Андрій Ніколаєнко поінформував про розбудову та відновлення спортивної інфраструктури області. А здобутки і плани у цьому напрямку неабиякі.

Так, до нового року обласна влада планує відкрити сучасну легкоатлетичну частину стадіону "Зірка", на завершальній стадії реконструкція одного з найкращих в Україні басейну "Дельфін" в Олександрії, а також у процесі – розробка проектно-кошторисної документації для комплексного ремонту кіровоградського басейну.

- Безперечно, виступ збірної України на Дефлімпійських іграх у Софії - це тріумф України, і вклад Кіровоградщини тут дуже вагомий. Тому найперше завдання обласної влади – це всебічна підтримка та заохочення спортсменів, адже ви прославляєте не лише себе, а й свою Батьківщину. І я обіцяю, що на своїй землі ви будете підтримані, - наголосив Андрій Ніколаєнко. Від керівництва області призери змагань отримали подяки та грошові премії.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!