Переможці обласної спартакіади з рекреаційних видів спорту представлятимуть Кіровоградщину на змаганнях у Криму!

02.09.13, 9:45

"Перемагаючи себе!" - саме під таким гаслом наприкінці серпня пройшла обласна спартакіада з рекреаційних видів спорту серед інвалідів. Це ніби такі собі маленькі олімпійські ігри, а ще спартакіада – це місце, де під час вибуху адреналіну, хвилювання і дружньої команди, людина не тільки проводить час із задоволенням, а й покращує своє здоров’я.

Люди з фізичними обмеженнями звичайно ж не виключення і вони це неодноразово доводять. Всі подібні заходи покликані показати не тільки суспільству можливості людей з інвалідністю, але й самим учасникам їх сили та перспективи в спорті.

Головними організаторами змагань вже традиційно виступили обласна організація інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів» та  обласний центр з фізичної культури та спорту «Інваспорт». Вже в  дев’яте  Кіровоградщина зустрічала  спортсменів з  обмеженими  можливостями з різних районів області (Бобринець, Новомиргород, Петрово). Незмінним залишилося і місце проведення змагань – база відпочинку «Гірняк».

Щодо атмосфери, яка панувала під час проведення змагань, то вона була чудовою! Зустріч зі старими друзями, невимушене спілкування, незаймана територія та чисте повітря зробили даний захід не лише спортивними змаганнями, а й чудовим відпочинком.

Переможців визначали в п’яти видах спорту: дартс, шашки, стрибки з місця, метання кілець та баскетболу (закидання м’яча у кільце). Спортсмени, які посіли 1,2 та 3 місця було нагороджено грамотами, медалями. Вони представлятимуть Кіровоградщину на  Всеукраїнській спартакіаді з рекреаційних видів спорту серед осіб з обмеженими фізичними можливостями у Криму.

А найбільший сюрприз чекав на спортсменів  після нагородження. Завдяки  благодійній допомозі  народного депутата України, Президента Федерації боротьби дзюдо та самбо Кіровоградської області Андрія Табалова  діти й дорослі смакували солодкими тістечками, печивом  та соком!

Організатори особливу подяку хочуть висловити:
-   Равілю Агліуліну - директору шахти Інгульська, депутату Кіровоградської обласної ради, за  створення умов та залучення населення до занять фізичною культурою та спортом.
-   Андрію Табалову -  народному депутату України - за надання на благодійній основі солодощів та подарунків для учасників  ІХ обласної спартакіада з рекреаційних видів спорту.
-   Анатолію Голованову – голові правління ПАТ «Автобусний парк 13527» - за надання низькопольного автобусу для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

текст і фото надіслала Ельміра Небесна




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!