Sweet-дизайн - це красиво і смачно!

21.09.13, 9:20

Запрошуємо на першу унікальну виставку авторських робіт Ірини Ковтун – композицій  та букетів з цукерок  “Шоколадна фантазія”.

  Відкриття виставки у техніці sweet-дизайну відбудеться 30 вересня 2013 року о 14.30 у відділі документів із економічних, технічних та природничих наук обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.Чижевського. (ІІ поверх).

  Букет з цукерок! Якій він в нашому уявленні? Згадаємо дитинство — самий солодкий та безтурботний період життя кожної людини. Брухлива фантазія, свій окремий казковий світ, віра в майбутне, а головне, – багато солодких і смачних цукерок!.. Ми дорослішаємо, за одноманітністю буднів забуваємо про дитячі фантазії і мрії, але солодкі подарунки назавжди залишаються нашою маленькою слабкістю.

  Технолог з приготування їжі за фахом, Ірина Ковтун завжди творчо підходить до оформлення святкових страв для своїй родини. І ось одного разу вона захотіла здивувати свою сім‘ю чимось справді оригінальним. Як творча людина, яка цікавиться новими течіями в рукоділлі, майстриня через Інтернет дізналася про цей цікавий напрямок мистецтва. Перша її робота була подарунком для чоловіка та синів: автомобіль з цукерок! І це захоплення, яке майстриня довела до рівня мистецтва, не полишає пані Ірину вже понад три роки.

  Сьогодні Ірина Ковтун займається sweet-дизайном професійно: приймає замовлення, спілкується на форумах  з майстрами різних країн, удосконалює свою техніку. В її колекції майже 500 робіт, – переважно квіти, фрукти, дитячі композиції, подарунки до родинних свят, весілль, презенти для ділових партнерів, а також новорічна та шкільна  тематика.

  Обожнювані нами з дитинства ласощі зібрани в незвичайні солодки букети та композиції. Варто лише побачити це диво — і встояти неможливо!  Тож запрошуємо відвідати виставку, яка буде діяти з 30 вересня по 13 жовтня 2013 року, і отримати справжнє задоволення і незабутні враження від оригінальних подарунків ручної роботи! Вхід вільний.





Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!