У Кіровограді буде спортивний мультиплекс на 3000 місць

01.10.13, 12:36

Баскетбол віднедавна можна вважати однією із візитних карток Кіровоградської області. Втім, гарного спортивного залу, окрім добре відрестарованого, але затісного для великої кількості глядачів залу факультету фізвиховання КДПУ, у місті досі немає. Про це йшла мова на прес-конференції за участі керівництва області, представників провідних баскетбольних клубів та журналістів регіону.

Андрій Іванович, відкриваючи прес-конференцію, підкреслив, що спільна мета і влади, і спортивної громадськості – це розвиток баскетболу у регіоні через побудову вертикальної структури підготовки баскетболістів та баскетболісток, себто, на перспективу, готувати кіровоградських діток, які гратимуть у юнацькому віці у кіровоградських командах.

Читайте також:
Самая высокая молодая баскетболистка Европы будет играть в Кировограде

- Хочеться, щоб нашу область охопила така собі "баскетбольна лихоманка", щоб ми якомога ширше залучали молодь та дітей до спорту, адже таке завдання ставить перед нами і Президент України Віктор Федорович Янукович, - підкреслив голова ОДА.

Підтримуюч цю думку, представник клубу БК «Кіровоград» Вадим Андрійович Москаленко, заступник генерального директор ТОВ ВКФ «Велта», спонсора команди, розповів, що наприкінці минулого сезону був змінений тренерський склад команди, з минулого складу залишилися всього дві людини, натомість набрані нові гравці, у тому числі - двоє легіонерів із США, які добре показали себе на іграх в Європі.

Читайте також:
Андрій Ніколаєнко: Хочеться, щоб нашу область охопила "баскетбольна лихоманка"!

Це, власне, вперше у БК "Кіровоград" грають легіонери, тож плани у команди амбітні, як мінімум увійти в число призерів, як максимум – виграти, і в будь-якому разі з прицілом на участь у Супер-лізі. Для цього у місті має бути стадіон європейського зразка, проектуванням якого нині займаються фахівці. Можливо, такий мультиплекс вміщатиме до трьох тисяч осіб та стане місцем не тільки спортивних, але й мистецьких акцій та концертів



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!