День Вчителя: Подяка за життєву науку!

02.10.13, 11:48

День вчителя у Кіровограді
День вчителя у Кіровограді
«Праця вчителя ні з чим не зрівнянна ... Ткач уже через годину бачить плоди своєї праці; сталевар через декілька годин радіє вогненному потоку металу; орач, сіятель, хлібороб через кілька місяців милуються колоссям і зерном, вирощеним у полі... Учителю потрібно трудитися роки й роки, щоб побачити предмет своєї творчості; буває, що проходять десятиріччя і ледве починає виділятися те, що замислив; ніхто частіше від учителя не буває незадоволеним; ні в якій праці помилки і невдачі не приводять до таких важких наслідків, як в учительській...» писав великий український  педагог, наш земляк В.Сухомлинський.

Саме на честь Дня освітян,  1 жовтня, в обласній філармонії і відбувся святковий концерт. Участь в якому взяли колективи Кіровоградського обласного ЦДЮТ, міста та області. Окрім творчих подарунків  освітяни отримали від очільників області  привітання, а кращі з найкращих ще й  цінні подарунки.



Зокрема,  обласні премії з рук голови обласної державної  адміністрації А.Ніколаєнко та голови обласної ради М.Ковальчука,  отримали педагогічні  і  науково-педагогічні працівники та директора навчальних закладів, учні яких стали переможцями обласних етапів предметних олімпіад та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

День вчителя у Кіровограді
День вчителя у Кіровограді
Керівники загальноосвітніх  навчальних закладів, учні яких здобули  найбільшу кількість призових місць у IV етапі Всеукраїнських  учнівських олімпіад  з базових  навчальних предметів  та ІІІ етапі Всеукраїнського  конкурсу-захисту  науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Вітання, грамоти та пам’ятні відзнаки також були вручені директором департаменту освіти та науки обласної державної адміністрації  Е.Лещенко та  головою профспілки працівників освіти та науки України С.Скалько.

Колектив Кіровоградського обласного ЦДЮТ на чолі  з Г.Сурковою  теж приєднується до привітання  та зичать: хай засіяна невтомною працею освітянська нива урожаїть новими талантами, яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками в житті, а слово вчителя буде завжди святим і чистим на землі.  Бажаємо  міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України!

текст - С.Коропалова, фото надіслала Ганна Суркова



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!