Хто залишиться в БК «Єлисавет-Баскет», а хто буде новеньким?!

04.10.13, 9:29
БК «Єлисавет-Баскет»
БК «Єлисавет-Баскет»

З нагоди Першого міжнародного Кубку губернатора з жіночого баскетболу, який пройде у Кіровограді 10-13 жовтня, днями дав прес-конференцію президент БК «Єлисавет-Баскет» Руслан Згривець.

Під час спілкування із журналістами, яке пройшло за участі голови Кіровоградської ОДА Андрія Ніколаєнка, йшла мова не тільки про Кубок, але й про зміни у складі команд – як жіночої, так і чоловічої – БК «Кіровоград», а також про новостворену жіночу баскетбольну команду Першої ліги, яку як президент очолив відомий підприємець Дмитро Мамалат.

Читайте також:
Самая высокая молодая баскетболистка Европы будет играть в Кировограде

Руслан Згривець розповів, щодо до команд клуб залучає кіровоградську молодь, а також легіонерів із інших регіонів та країн. У БК "Єлисавет-Баскет" підсилено тренерський склад – головним тренером стала Вікторія Большакова, а екс-тренер Людмила Коваленко тепер займатиметься командою першої ліги.

Чи залишаться у команді яскраві особистості, що їх полюбив Кіровоград протягом минулого сезону? Так, гратимуть Аліна Ягупова, Наталя Фрасинюк, Аня Ніколаєва, Ксенія Кириченко та Ольга Сівакова.

Читайте також:
Кубок губернатора з жіночого баскетболу: Програма

Паралельно клуб ставить задачу повернути з-за кордону перспективних баскетболісток. Так, повернулась в Україні і гратиме за Кіровоград Ольга Дубровіна, яка буде капітаном команди і захищатиме честь клубу на позиції першого номера. До складу команди увійшла Катерина Римаренко, яка грала у Казахстані, а також Оксана Кісільова, яка гратиме на позиції четвертого номера та Олександра Чек, яка гратиме на центровій позиції.

- Наша мета – стати з часом базовою командою для збірної команди України. Наразі ж у команді гратиме і легіонерка американка Тані Робінсон, яка має досвід гри у Woman NBA. Щодо новин, то на згаданому турнірі завершить спортивну кар'єру Олена Жержерунова, яка переходить на тренерську роботу, - розповів Руслан Згривець. І ще порадував уболівальників тим, що незабаром у клуба буде своє Інтернет-телебачення, яке зможуть дивитися уболівальники команди - в усіх куточках світу!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!