Діти у Бережинці отримали подарунок від губернатора!

05.10.13, 12:00

Вчора голова обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко відвідав дитячий будинок сімейного типу у селі Бережинка Кіровоградського району, де у родині Любові та Едуарда Нечепоренків, разом із рідним сином Дмитром виховується ще 6 прийомних дітей – двоє хлопчиків та четверо дівчаток.

Спочатку – тепла зустріч, дружня розмова з малечею та з прийомними батьками. Потім – невелика ознайомча екскурсія.
Спеціально до приїзду керівника області, діти разом з мамою Любов’ю Анатоліївною спекли різноманітні смаколики та запросили Андрія Івановича до родинного столу пригоститися домашньою випічкою, де, як водиться, у великій сім’ї, разом, за чашкою чаю, поспілкувалися – про життя-буття, про навчання у школі, особисті захоплення, а також про плани на майбутнє.

У Нечепоренків гості і журналісти відчули гарну і теплу атмосферу, дітям тут добре, і підтвердженням цьому є радісні обличчя малечі. Тут поєдналися кращі людські почуття, любов до дітей з боку прийомних батьків, та велика любов і надія в маленьких дитячих серцях.
Голова ОДА подякував господарям цього будинку за їх вкрай необхідну та благородну справу, яка заслуговує на високу оцінку.

Едуард Нечепоренко та родина
Едуард Нечепоренко та родина
– Президент України поставив перед нами першочергове завдання – максимально охопити дітей-сиріт сімейними формами виховання. Позиція Глави держави є принциповою – кожній дитині – родину. І такі сімейні будинки, як ми сьогодні побачили, де діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, відчувають родинне тепло та справжню турботу про себе – гарна альтернатива інтернатам, можливість охопити усіх дітей сімейним вихованням, і зразковий приклад, який ми всебічно підтримуватимемо та розповсюджуватимемо в області, – підсумував Андрій Ніколаєнко.

А на згадку про зустріч Андрій Ніколаєнко подарував малечі солодощі та іграшки і пообіцяв наступного разу привезти для хлопців спеціальні набори для виготовлення авіамоделей.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!