Ядерники Європи та України завітали у Кіровоград

08.10.13, 9:30

Міжнародний семінар з використання програмованих логічних інтегральних схем  на АЕС проходить сьогодні у Кіровограді за участі представників національної комісії з ядерного регулювання, представників МАГАТЕ та фахівців ПАТ "Науково-виробниче підприємство "Радій".

Підприємство "Радій" було засноване у 1994 році шляхом перетворення орендного підприємства у Закрите акціонерне товариство "Радій", а в подальшому в ПАТ "Науково-виробниче підприємство "Радій". ПАТ "НВП "Радій" є одним з провідних підприємств України у галузі розробки, виготовлення та поставки автоматизованих систем управління і безпеки для об'єктів атомної енергетики, а також корпоративним постачальником ДП "НАЕК "Енергоатом". За час своєї діяльності фахівцями підприємства розроблені унікальні технології, які не мають аналогів у світі, що визнано рядом міжнародних експертних організацій.    Програмно-технічні комплекси, розроблені спеціалістами підприємства, виконують функції аварійних та попереджувальних захистів, керуючих систем безпеки, автоматичного і аварійного регулювання і докорінно відрізняються від розробок інших світових виробників аналогічного за призначенням устатковання.

Міжнародна агенція з атомної енергії або МАГАТЕ (англ. International Atomic Energy Agency) є провідним світовим міжнародним урядовим форумом науково-технічної співпраці в області мирного використання ядерної технології.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!