Європейський тиждень місцевої демократії

13.10.13, 12:00

Європейський тиждень місцевої демократії  «Активне громадянство: голосувати, ділитись, брати участь» - круглий стіл, що пройде у Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості.

На виконання розпорядження голови Кіровоградської обласної адміністрації та голови Кіровоградської обласної ради від 20 вересня 2013 року та з метою проведення в 2013 році Європейського тижня місцевої демократії з 14 по 19 жовтня 2013 року в Україні розпочнеться Європейський тиждень місцевої  демократії.

В його рамках, за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, управління комунікацій з громадськістю Кіровоградської обласної державної адміністрації Ради, адміністрації Комунального позашкільного навчального закладу «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості» та за участі євроклубів Кіровоградщини та Кіровоградського обласного парламенту дітей, 14 жовтня 2013 року о 15.00 в приміщені Кіровоградського обласного ЦДЮТ відбудеться круглий стіл «Активне громадянство: голосувати, ділитись, брати участь».

У заході заплановано обговорення нагальних проблем з даної теми, у яких приймуть участь представниками департаменту освіти і науки, молоді та спорту,  управлінь Кіровоградської обласної державної адміністрації, обласної громадської ради, депутат Ленінської районної в місті Кіровограді ради,  представники громадських організацій тощо.

В ході роботи круглого столу планується дискусія щодо важливих питань діяльності місцевих рад, зокрема: роль місцевої демократії в становленні громадянського суспільства, розвиток  євроінтеграції України, формування активної громадянської позиції учнівської та студентської молоді, дотримання національних та європейських стандартів життя. Протягом роботи круглого столу буде працювати виставка інформаційних повідомлень, друкованої літератури, методичних рекомендацій та узагальнень досвіду відповідно до теми заходу та організації діяльності дитячих активів, гуртків та організацій в даному напрямку.

Контактні особи: Арутюнян Олена Сергіївна  050-172-5751
Хлєбнікова Катерина Вікторівна  050-58-90-26



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!