Кіровоградське телебачення отрималj нагороди на фестивалі «Калинові острови-2013″

21.10.13, 11:43

Кіровоградська телерадіокомпанія заявляла на фестиваль "Калинові острови-2013" три роботи: Ток-шоу «Ми», радіопрограму «Новини Кіровоградщини» та телепроект «Василь Сухомлинський — дітям». Усі вони стали призерами! Ток-шоу «Ми» здобуло перше місце у своїй номінації, «Новини Кіровоградщини» та «Василь Сухомлинський — дітям» стали лауреатами фестивалю.

Цього року на конкурс надіслали більше сотні робіт з усієї країни. Кращих визначало професійне журі. Вперше в історії фестивалю «Калинові острови» в ньому взяли участь телевізійники з-за кордону — гості з білоруського міста Брест. Вручав нагороди за кращі теле- та радіопрограми віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул.

Голова держкомтелерадіо Олександр Курдінович привітав представників регіональних ЗМІ та наголосив на їх перевагах, над центральними каналами: «Зібрати представників з усіх регіонів – це була основна мета створення цього фестивалю. Сьогодні ми бачимо значне підвищення якості регіональних телерадіопрограм, цей особливий погляд з місць, саме з регіонів, якого не вистачає багатьом загальнонаціональним телеканалам».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!