Портал «Четверта влада» запрошує журналістів на практику розслідувань

21.10.13, 15:03

Інформаційно-аналітичний портал «Четверта влада» (ІА «Рівненське агентство журналістських розслідувань») запрошує журналістів з усіх областей України, окрім Рівненської, на практику з проведення журналістських розслідувань.

Суть практики - протягом тижня провести журналістське розслідування під керівництвом редакторів порталу. А потім спробувати за подібною схемою провести розслідування у себе вдома - з консультаціями редакторів порталу.

Тривалість практики – один тиждень. Розслідування проводитимуть одночасно двоє практикантів. Спочатку разом з редакторами складається план розслідування, який виконується протягом тижня.

Добові, кошти за проїзд, проживання - за рахунок МГО «Рівненський прес-клуб». Проект триватиме до липня 2014 року включно. Учасники практики відбиратимуться шляхом конкурсу. Щомісяця відібратимуться двоє практикантів, які протягом тижня проводитимуть розслідування в Рівному.

Обов’язковою умовою для участі в практиці є висока вмотивованість займатися розслідувальною журналістикою та наявність хоча б невеликого досвіду роботи в журналістиці і опублікованих матеріалів (це можуть бути новини, інтерв’ю, репортажі тощо). Наразі приймаються заявки на місяці з вересня 2013 року по липень 2014 року включно.

Своє резюме з лінками (чи копіями) на 3 найкращі, на вашу думку, ваші публікації, просимо надсилати на e-mail: rivneazur@mail.ru та продублювати на presklub@gmail.com. Якщо ми вам не відповіли протягом 5 днів, зв’яжіться з нами за телефонами, які знайдете на сайті 4vlada.com Обов’язково зазначайте в якому місяці ви готові пройти практику.

Проект здійснюється за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди учасників проекту не обов`язково збігаються з офіційною позицією уряду США.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!