Тетяна Стрітьєвич провела тренінг для жінок Новоукраїнського району

28.10.13, 9:15

Тренінг з основ особистої мотивації та творчих методик для жінок Новоукраїнського району провела у суботу 26-го жовтня у Новоукраїнській районній бібліотеці мисткиня Тетя Стрітьєвич.

Тренінг став частиною масштабного проекту «Програма захисту трудових прав жінок, що мешкають у сільській місцевості», що його впроваджує на території кількох областей України "Фундації Прав Людини" за підтримки Посольства Фінляндії в Україні. Під час тренінгу запрошені учасники змогли більше дізнатися про творчі методики і практики, про мотивацію до занять мистецтвом та ручною роботою. Загалом же метою проекту посилення співпраці громадських організацій, бібліотек, центрів зайнятості, влади та місцевого бізнесу для допомоги жінкам у самореалізації, у питаннях особистісного зростання, професійної орієнтації.



Понад двадцять жінок-учасниць тренінгу, люб’язно запрошені до затишного приміщення працівниками районної бібліотеки, ділилися враження про те, що дійсно отримали багато позитивних емоцій, гарну мотивацію до творчої діяльності та самореалізації. Наступної суботи – 2-го листопада, - у районі відбудеться наступний тренінг, який стосуватиметься основ та практик хенд-мейд, себто ручної роботи. Записатися на участь у ньому можна у Кіровоградському прес-клубі реформ (партнер проекту), який забезпечує учасників роздатковими матеріалами, матеріалами для творчості, кавою та чаєм під час перерв. Більше інформації – за телефоном: 050-321-39-10 або 068-910-43-40 (Вікторія Талашкевич).




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!