У Новій Празі школярі створюють роботів

21.11.13, 12:00

Під час робочої поїздки до Олександрійського району голова обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко ознайомився з досвідом організації позашкільної освіти у навчальних закладах Нової Праги. У Новій Празі очільник області відвідав Новопразький навчально-виховний комплекс.

Особливу зацікавленість у очільника області викликала діяльність гуртка "Основи робототехніки", що діє при Новопразькому навчально-виховному комплексі. Його учасники також багато років поспіль успішно завойовують призи обласного та всеукраїнського етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт. Юні винахідники сконструювали численні діючі моделі роботів, космічної та автотехніки, які під час умовної космічної подорожі продемонстрували гостям навчального закладу.

Андрій Ніколаєнко охоче прийняв пропозицію юних винахідників взяти участь у науковому експерименті та особисто протестував дослідні моделі роботів. Такому гарному настрою і драйву, який охопив усіх учасників експерименту, можна було лише позаздрити. Випробування пройшли успішно – техніка, хоча й не справжня, але не підвела юних конструкторів жодного разу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!