Кіровоградські пенітенціарії допомагають дітям з особливими потребами

04.12.13, 8:00

29 листопада 2013 року, керівництво управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області завітали до навчально-виховного об’єднання «СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І–ІІ СТУПЕНІВ  № 1 дошкільний навчальний заклад Кіровоградської міської ради Кіровоградської області», де з нагоди Міжнародного дня інвалідів відбувся концерт, підготовлений вихованцями та учнями школи.

Цей день в закладі вважається Днем відкритих дверей, що проходить під гаслом "Під сузір'ям Доброти". Такий захід проводиться кожен рік його започаткувала директор школи - Наталя Василівна Станкевич. В  навчальному закладі навчаються, виховуються та отримують комплекс корекційно-реабілітаційних, лікувально-оздоровчих заходів 135 учнів та 22 вихованця дошкільної групи.

В цей день запрошуються небайдужі люди, які прагнуть надати допомогу дітям з особливими потребами. Серед гостей на заході були присутні директори ЗОШ , представники управління освіти Кіровоградської міської ради, представники громадської організації «Серце матері»,  співробітники СБУ та керівництво управління ДПтСУ в області.

Гуманітарною допомогою від пенітенціаріїв області було виготовлено спортивний дитячий майданчик, придбано фрукти та солодощі на загальну суму 7 000 грн.

Від імені працівників ДПтСУ в Кіровоградській області вітання та подарунки юним вихованцям школи передав начальник управління ДПтСУ в області – Олександр Заміралов.

Діти щиро раділи подарункам. На знак вдячності школярі підготували пісенні номери та творчі вистави. Очі у дітей сяяли від щастя, тому що для них саме цінне й головне – це  увага, дружба та спілкування.

Наталя Станкевич висловила слова вдячності всім спонсорам, меценатам, благодійникам і просто друзям особливих учнів навчально-виховного об’єднання.

Прес-служба управління ДПтС України в Кіровоградській області


Читайте також: Настя Мороз: Я маю право на щасливе життя!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!