В Кіровограді з’явився телевізійний тролейбус

04.12.13, 15:02

Брендований тролейбус  з обличчями телеканалу «Кіровоград» - ведучими ранкового шоу, новин та підсумкової програми «Погляд» відтепер курсує  містом  за маршрутом № 9, що пов’язує віддалені  мікрорайони міста із залізничним вокзалом. Тож, відтепер у телевізійників є ще один обов’язок  - вони будуть  супроводжувати кіровоградців на роботу і «зустрічати»гостей міста.


Такий дарунок телекомпанії зробило ТОВ «Єлисаветградська транспортна компанія»  до професійного свята -  Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку. «Ми вирішили таким чином привітати наш улюблений телеканал зі святом», - зазначив Валерій Гросул, директор підприємства. Також Валерій Гросул звернув увагу на те, що саме цей тролейбус вирішили зробити «телевізійним» не випадково, оскільки він ніколи не запізнюється, а його екіпаж  - один з найкращих в компанії.

В свою чергу головний продюсер КОДТРК Олена Кваша сказала, що телевізійників  можна буде побачити не тільки на тролейбусі, а й безпосередньо в  ньому, адже вже  заплановано проводити інтерактивне спілкування  з кіровоградцями і гостями міста в рамках різних телепроектів каналу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!