Благодійна акція "Разом заради добра"

06.12.13, 11:00
Нарада - презентація проекту
Нарада - презентація проекту
Вчора голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко провів пресову зустріч із медійниками області, що ознаменувало офіційний старт благодійної акції "Разом – заради добра". Вона покликана зібрати кошти для створення гемодіалізної зали в обласній лікарні. Орієнтовна вартість проекту – 500 тис. гривень.

В області близько 150 тяжко хворих на ниркову недостатність, які потребують діалізного супроводу (за даними реєстру). На жаль, нині таку, доволі затратну поцедуру, можуть отримувати лише 77 жителів області. Аби забезпечити можливість усім, хто потребує діалізної допомоги, необхідно не лише кошти (до 20 млн. грн. на рік), а й відповідні умови.

Лого проекту розробила компанія Антураж-А
Лого проекту розробила компанія Антураж-А

Варто зазначити, що зараз гемодіалізні ліжка знаходяться у палатах відділення інтенсивної терапії обласної лікарні, що значно ускладнює роботу медичного персоналу, а також впливає на якість процедури для самих хворих. Тобто у обласній лікарні наразі відсутня можливість у повному, регламентному, обсязі отримувати хворим на ниркову недостатність таку процедуру, тому створення окремої діалізної зали стане першим кроком, що значно покращить умови як для хворих, так і для медперсоналу.

Ідея проведення такої акції належить головному лікарю обласної лікарні, депутату міської ради Ларисі Андреєвій. Починання головного лікаря підтримала облдержадміністрація та обласна організація Партії регіонів. Генеральним інформаційним партнером виступила обласна держтелерадіокомпанія, рекламним партнером РА "Антураж А", серед партнерів – Кіровоградська філія АКБ "Приватбанк", волонтерську хвилю забезпечать молоді активісти під егідою ГО "Інформаційно-ресурсний центр". Довідкові комунікації – "Гаряча лінія" голови облдержадміністрації 0-800-500-238


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!