Андрій Табалов підтримав Конкурс з ораторського мистецтва

09.12.13, 13:27

Народний депутат України Андрій Табалов підтримав Національний конкурс з ораторського мистецтва англійською мовою. Шостого грудня ц.р. відбувся півфінал конкурсу у педагогічному університеті імені Винниченка. Саме тут працює Спілка англійської мови в Україні.

Спершу її керівники Маргарита Данилко та Надія Іваненко звернулися до громадської приймальні Андрія Табалова, зацікавили діяльністю Спілки, розповіли про роботу з молоддю. Згодом народний депутат був у гостях на факультеті іноземних мов КДПУ, обговорили плани, співпрацю. Андрій Табалов прийняв рішення – підтримати конкурс! Адже переможець конкурсу представлятиме Україну на міжнародному етапі в Лондоні, де навчався майбутній нардеп.  Тому конкурс для 16-20-річних йому особливо близький: без знання іноземної зараз важко уявити майбутнє справді затребуваного фахівця.

До півфіналу дійшло два десятки школярів та студентів з різних міст України. Серед них – і молодь Кіровоградщини. Фінал відбудеться в лютому, й хай переможе сильніший. Серед попередніх домовленостей – також лекція для студентів педуніверситету, адже народному депутату та молоді є про що поспілкуватися: це й тема державотворення, й перспектив навчання та отримання першого робочого місця.

Прес-служба народного депутата Андрія Табалова



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!