Осінні зерна на світлинах зібрали учасники журналістського фестивалю

24.12.13, 8:29

Днями у відділі обласного художнього музею картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбулося відкриття виставки - фотозвіту «Осінні зерна на журналістських світлинах» членів Національної спілки журналістів України Івана Корзуна, Петра Мельника, Віталія Москалика та Валерія М’ятовича до 55-річчя Національної спілки журналістів України та 70-річчя визволення Кіровоградщини від німецько-фашистських загарбників.

Протягом двох фестивальних днів, 21 та 22 вересня 2013 року, перебуваючи в славетному придніпровському краї, на гостинній землі Онуфріївщини, його учасники, представники майже всіх районних та багатьох провідних обласних газет, поклали квіти до обелісків і пам’ятників воїнам - визволителям в с. Млинок, Успенка, Деріївка і пам’ятного знаку на честь форсування Дніпра біля села Куцеволівка, побували в музеї В.О.Сухомлинського, відвідали визначну пам’ятку садово-паркової архітектури XVIII– XIXстоліть «Онуфріївський парк» (збудований М.Толстим), зустрілися з місцевими краєзнавцями, членами сімей ветеранів, представниками місцевих органів влади.


джерело: Кіровоградська обласна організація Національної спілки журналістів України та Кіровоградський обласний художній музей



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!