Акція «Листівка до дому»

28.12.13, 16:00

Напередодні новорічних свят у Кіровоградському слідчому ізоляторі відділом соціально-виховної та психологічної роботи установи проведено акцію «Листівка до дому». Саме коли до Нового року залишились лічені дні, співробітники відділу допомогли своїм підопічним: неповнолітнім, жінкам та засудженим відділення господарського обслуговування, які утримуються в установі, надіслати вітальні листівки своїм близьким.

  Ні для кого не таємниця, що у багатьох з тих, хто попадає за грати, обриваються соціальні зв’язки, тому аби утриманці установи їх не втрачали, відділом СВПР були придбані яскраві Новорічні листівки та організовано їх заповнення.

  Про що згадували, про що мріяли, що побажали своїм близьким, ув’язнені, заповнюючи листівки, невідомо, але сподіваємось, що їх побажання збудуться.

  Вважаємо, що під час подібних заходів, кожний з ув’язнених має можливість обдумати своє попереднє життя, замислитись, а чи варте скоєння злочину розлуки з близькими, з тими хто любить і чекає та сподівається, що їх рідні повернуться до них зовсім іншими, здатними жити не порушуючи закони.

  Мета покарання це насамперед виправлення засуджених, тому проведення акції «Листівка до дому» вирішено зробити традиційним.

Прес-служба Кіровоградського слідчого ізолятора





Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!