Чесний гонорар за обман: Розкажи небилицю про Кіровоград і виграй гроші!

05.01.14, 9:00

Якщо, ти любиш своє місто, знаєш кожну вуличку і закуток, цікавишся історією і в курсі всього, що належить до історичних фактів, подій, особистостей, пам'яток та будівель твого міста. Тоді... не розповідай цього. Замість цього вигадай небилицю. Те, чого в місті не існує, історію, якої ніколи не було. Але таку, яка дуже схожа на правду. Або, навпаки, розкажи дійсно правдиву історію. Зніми розповідь на відео. А краще зроби сюжет, як справжній репортер найправдивішого каналу в країні: із залученням експертів для синхронів, зі стенд-апами, закадровим текстом, відео подій.

Заплутай ведучих. Примусь їх повірити твоїй історії і зароби свій чесний приз за неправдивий сюжет. Або змусь їх подумати, що ти прислав брехню, коли насправді розповів правду.

ПРАВИЛА УЧАСТІ: 
Для участі в конкурсі необхідно зняти правдиве або неправдиве відео про своє місто. Відразу після сюжету, у другій частині цього ж відео, слід дати правильну відповідь – правда чи брехня повідомлялася в сюжеті. Ведучі в ефірі побачать лише першу частину відео. Відео розміщуй на конкурсній сторінці під правилами. Якщо ведучі не вгадають, правдивий сюжет чи ні, автор запитання отримує грошовий приз у розмірі 400 грн + гроші, що не були розіграні у минулих програмах. У разі, якщо ведучі вгадають, – автор не отримає нічого. Гроші залишаються у призовому фонді і додаються до суми призу наступного розіграшу. Таким чином, сума призу збільшується з кожноюправильною відповіддю ведучих.

Участь у конкурсі може взяти кожен глядач телевізійної програми «Підйом» на Новому каналі. Визначення переможців відбувається у прямому ефірі телевізійної програми «Підйом» 1-3 рази на тиждень, залежно від активності учасників. Дати проведення конкурсу: з 9 грудня 2013 року по 13 липня 2014. Грошовий приз виплачується переможцю протягом 30 (тридцяти) календарних днів від моменту виходу в ефір відповідного випуску програми, в якому визначиться переможець. Грошовий приз виплачується готівкою, в національній валюті України, гривні, з каси ТОВ «Новий канал» або шляхом перерахування грошей на розрахунковий рахунок учасника. Із суми, що підлягає виплаті переможцю, ТОВ «Новий канал», як податковий агент, утримує податок у розмірі 30% (тридцяти відсотків) від виплачуваної суми відповідно до абз.1 п.167.3. Податкового кодексу України № 2755-VI від 02.12.2010 року. У разі якщо переможцем виявляється учасник віком до 14-ти років – приз виплачується одному з його батьків.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!