Кіровоградська студія «Вікторія» перемогла на фестивалі «Різдвяні канікули» у Львові!

16.01.14, 16:00
Cтудіz сучасної дтячої пісні "Вікторія" - обласного Центру дитячої та юнацької творчості
Cтудіz сучасної дтячої пісні "Вікторія" - обласного Центру дитячої та юнацької творчості

Цього року вихованці Зразкового художнього колективу студії сучасної дтячої пісні «Вікторія» Кіровоградського обласного Центру дитячої та юнацької творчості (керівник В. Гаваза) мали незабутні зимові канікули. Діти привезли зі Львова – культурної столиці України, - де у період різдвяних свят пройшов ХХІІ Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв для дітей та юнацтва "Різдвяні канікули" не лише перемогу, але й безліч позитивних емоцій від краси і величі міста!

Цьогоріч у фестивалі взяли участь творчі колективи з Польщі, Болгарії, Білорусії та України. Голова журі Народний артист України Мар’ян Шуневич гарантував непідкупність та об’єктивність оцінювання. Серед близько тридцяти колективів наші вихованці молодшої та середньої групи студії естрадного співу «Вікторія» стали лауреатами третього ступеня, двоє солістів – Ольга Полудень (молодша група) і Христина Лаврентьєва (старша група) – стали дипломантами. Режисерська група фестивалю готуючи заключний Гала-концерт запрошувала до виступу переможців та учасників фестивалю з окремими цікавими номерами. Серед них були і наші зірочки.


Cтудіz сучасної дтячої пісні "Вікторія" - обласного Центру дитячої та юнацької творчості
Cтудіz сучасної дтячої пісні "Вікторія" - обласного Центру дитячої та юнацької творчості
Західна Україна завжди славиться своєю доброзичливістю і гостинністю. Наші вихованці щиро вдячні організаторам фестивалю за гарні умови проживання, смачну їжу, цікаву розважальну програму. Кожен день був насичений заходами та екскурсіями, тому учасники фестивалю змогли побачити безліч архітектурних пам’яток міста.Серед них Замкова гора, Собор святого Юра, Храм святої Єлизавети, Храм святої Ольги, Площа Ринок та багато інших. Незабутні враження діти отримали від свята Пампухи та перегляду вистав Вертепу. У вихованців студії є добра традиція: ділитись своїми враженнями від подорожей. Тому вже скоро у вестибюлі Кіровоградського обласного ЦДЮТ буде можливість переглянути колаж з найяскравішими фотографіями дітей з фестивалю та екскурсій містом. Здійснити свою подорож до Львову зможе кожен бажаючий!

автор - методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ Тарасенко Я. В.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!