Андрій Табалов: Знання англійської відкриває багато перспектив

11.02.14, 9:31
Андрій Табалов та Оксана Шиманович
Андрій Табалов та Оксана Шиманович

Наскільки добре студенти різних ВНЗ та старшокласники володіють, виступають та дискутують іноземною мовою? Це перевірив Національний конкурс з ораторського мистецтва англійською мовою, що відбувся в педагогічному університеті імені В.Винниченка. Величезний стимул для учасників – можливість виграти поїздку до Лондона, вже на міжнародний конкурс з ораторського мистецтва.

Молодь від 16 до 20 років із шкіл та ВНЗ України подавала заявки спершу на відбірковий тур. У півфінал вийшло 26 чоловік, у фінал – дев’ятеро. Переміг студент з Києва Владислав Данилейко. Друге місце розділили студентка КДПУ Дарина Беззадіна та учень ЗШ №3 Знам’янки Андрій Скалкович.  

Організатором конкурсу шість років поспіль є Спілка англійської мови. Очікується, що в цьому році відбудеться офіційне відкриття цієї організації в Україні, а працює вона з 2008 року на базі кафедри іноземних мов КДПУ ім. Винниченка. Ініціатором проекту став онук Роберта Ельворті, Роберт Кларксон Вебб. Загалом міжнародна благодійна організація діє з 1918 року, нині маючи представництва у понад 60 країнах.

Від старту й до фінішу змагання ораторів підтримував народний депутат України Андрій Табалов: «Мені було цікаво поспілкуватися з молоддю, яка бере участь у такому змаганні, підтримати старшокласників та студентів. Вони розуміють, що добре знання англійської відкриває багато перспектив. Серед цієї молоді багато цілеспрямованих людей. Можливо, майбутні економісти чи політики. Ці люди – завтрашній день країни».

Вибором аудиторії конкурсу стала Оксана Шиманович, студентка КДПУ. Саме їй Андрій Табалов вручив планшет. А всім учасникам побажав, аби цей і наступні конкурси стали добрим стартом у майбутнє.

джерело: Прес-служба народного депутата України Андрія Табалова



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!