Твоя половинка до Дня всіх закоханих

12.02.14, 12:30
Мрієш вирушити у казкову подорож удвох до міста усіх романтиків? Хочеш подарувати яскравий та незабутній день усіх закоханих своїй половинці? Тоді акція “Твоя половинка до Дня всіх закоханих” - саме для тебе.

До 16 лютого, завітай у ресторани Піца Челентано та Картопляна хата, замов собі чогось смачненького та отримай свою половинку серця. Склади дві половинки - і ось тобі смачні знижки, а ще - можливість виграти теплі пледи для закоханих та головний приз - романтичну подорож на двох до одного з найромантичніших міст України - Кам'янець-Подільська.

Взяти участь у акції можна, якщо ваш чек становить, або перевищує суму 50 гривень. Знижка може не розповсюджуватися на підакцизні товари та алкоголь — уточнюйте в касирів, будь ласка. Власником головного призу може стати лише повнолітня особа.  Участь в акції є добровільною. Гість має право скористатися знижкою, але не брати участь в розіграші. Для того, щоб скористатися знижкою, але не брати участь в розіграші, гість має віддати дві правильно зібрані половинки касиру. Якщо гість хоче взяти участь у розіграші, то заповнює анкету на половинках та вкидає в спеціальний контейнер на касі.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!