У Кіровограді пройшов Молодіжний Бал

16.02.14, 13:22

Соціальні мережі переповнені фоточками та "луками" із першого молодіжного балу, який пройшов з нагоди Дня Святого Валентина у суботу - в обласній філармонії у Кіровограді. Доки ми дочекаємося офіційного релізу, давайте подивимося фото, що їх публікують он-лайн учасники балу.



Офіційний реліз:

За підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації, відділу сім”ї та молоді міської ради та Інформаційно-ресурсного центру 15 лютого 2014 року у холі Кіровоградської обласної філармонії відбувся Перший Єлисаветградський Молодіжний бал.
Ініціаторами проведення заходу виступили молодіжні громадські організації «Центр» та Молодіжна Рада Кіровограда. Молоді креативні ініціативні люди давно прагнули відродити кращі єлисаветградські традиції.  Учасниками молодіжного балу стали близько 300 осіб. Усі бажаючі мали змогу взяти участь у майстер-класі і навчитися танцювати вальс. Присутні насолоджувались класичною музикою, співом солістів та цікавими концертними номерами. На Молодіжному балі відбувся також розіграш призів. Члени організаційного комітету визначили короля та королеву балу. Перемогу здобули Ярослав Лехан та Юлія Гончаренко. Утвердження моральності, духовності, патріотизму, формування загальнолюдських цінностей та створення нових форм дозвілля у молодіжному середовищі – така мета була визначена організаторами Першого Єлисаветградського молодіжного балу. Маємо надію, що захід стане доброю традицією для Кіровоградщини!





Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!