Катерина Білоусова та «Театр у музеї»

25.02.14, 12:00

«Театр у музеї» - цікавий креативний проект, заснований за ініціативи актора Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького Юрія Жеребцова та підтримки Кіровоградського обласного художнього музею. Юрій Олександрович спільно з талановитим звукорежисером Володимиром Бабіюком та відомим сценографом Павлом Босим поставив на імпровізованій сцені в музеї низку цікавих моновистав виступаючи одночасно і в ролі актора, і в ролі режисера.

Проте, після проведення кастингу до етап-студії Юрія Жеребцова в проекті «Театр у музеї» з’явилась нова героїня. І в обласному художньому музеї відбулась  прем’єра моновистави «Рассказ собаки» (Марк Твен), яка зачепила серця глядачів та за чисельними побажаннями любителів театрального мистецтва була ще двічі зіграна в приміщенні музею. На сцені у той вечір була вихованиця Жеребцова - Катерина Білоусова.

Ця талановита дівчина народилася в Петербурзі. Так склалася доля, що з 2000 року вона мешкає у Кіровограді. Тут закінчила «Кіровоградський колегіум», Кіровоградську музичну школу №1 ім. Г. Нейгауза по класу фортепіано та вступила на навчання до Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету.

Як зазначає сама Катерина, завжди цікавилась театром. А тому з 2009 року почала займатися у молодіжному театрі «Резонанс» під керівництвом Ірини Дейнекіної.

Катерина дуже цікава і різностороння особистість. Як вона сама розповідає, їй ще в школі однаково добре давались і точні, і гуманітарні дисципліни. Мабуть тому Катерина і зараз успішно поєднує своє навчання із захопленням театром. Але свого майбутнього без сцени не уявляє. Окрім того, любить читати, особливо, поезію Єсеніна, Висоцького та цікавиться образотворчим мистецтвом, слухає музику – від класики до року.

Більше читайте у статті Анатолія Кімнатного - у наступному випуску журналу "Ланруж"




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!