35 маленьких кіровоградців, з вадами слуху, отримали нові слухові апарати, придбані в рамках акції "Серце до серця"

27.02.14, 8:00

В ОЦДЮТ відбулася урочиста передача медичного обладнання – сучасних слухових апаратів діткам з вадами слуху. Придбання вартісного обладнання - результат проведення в області у 2013 році Всеукраїнської благодійної акції "Серце до серця", під час якої зібрано понад 212 тисяч гривень, що до речі, шостий показник по всій Україні. На зібрані кошти закуплено діагностичне обладнання для дитячої обласної лікарні. Це вже восьма за рахунком акція милосердя, до якої щорічно долучаються дитячі та професійні колективи, пересічні жителі області, небайдужі до проблем підростаючого покоління.

Як розповіла регіональний координатор акції Олександра Буряк, у 2014 році планується провести акцію на підтримку дітей з вадами зору.

- Цьогорічна акція дещо відрізнятиметься від попередніх, оскільки близько половини зібраних коштів направлять до Києва для створення новітнього закладу лікування хворих на косоокість. Я хочу подякувати всім, хто долучився до збору коштів, а особливо волонтерам, котрі присвячували майже весь вільний час цій акції, - наголосила Олександра Буряк.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!