Краса та розум України - національний конкурс малюнків

27.02.14, 12:00

 Ці "змагання" пензлів й олівців - національний конкурс-виставка дитячо-юнацьких малюнків "Краса та розум України", який відбувається протягом 2013/2014 навчального року на території всієї країни в рамках щорічного некомерційного культурно-мистецького проекту - Художня Премія серед учнів і шкіл "Золотий Пензлик". 

Учні та вихованці віком від 6 до 17 років всіх середніх освітніх закладів поборються за звання кращих юних художників та художниць за номінаціями:
- "Краса та велич України" (архітектура, природа), 
- "Україна - європейська країна", 
- "Я - майбутній банкір", 
- "Я і наука". 

12 переможців (по 3 призових місця за 4 номінаціями), яких обере Експертна Рада з числа провідних художників, арт-психологів та дизайнерів, отримають цінні призи, відзнаки та грошові премії від 200 до 400грн кожен та кожна, а най-найкращі юні художник чи художниця року додатково отримає безкоштовну путівку до МДЦ "Артек". 

Позмагаються за подарунки поміж собою й навчальні заклади - "найактивніша міська школа", "найактивніша сільська школа" та "найактивніший притулок/інтернат" 2013/2014н.р. також отримають цінні призи та відзнаки, а їхні директори - особисто по сучасному планшетному комп'ютеру. 

Окрім того, "найактивніша сільська школа" додатково отримає набір фарб та колорантів "Caparol" для ремонту та/чи оздоблення свого кабінету малювання. 

Участь в проекті для учнів та навчальних закладів - безкоштовна, а кількість робіт від кожного учасника - необмежена. 

Нагородження переможців відбудеться 17 травня 2014 р. у вигляді святкового концерту за участі зіркових вокалістів у центрі Запоріжжя. 

Організатор проекту - Запорізька Обласна Молодіжна Організація "Наше щасливе життя", за інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, за інформаційної та організаційної підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту АР Крим та обласних Управлінь й Департаментів освіти. 

Довідка: 
У 2012/2013 н.р. - на території Запорізької та Херсонської областей (8213 малюнків від 5342 учнів з 529 навчальних закладів) - школи-переможниці отримали по комп'ютеру. 
У 2011/2012 н.р. Золотий Пензлик проходив у Запорізькій області (3657 малюнків від 2987 учнів зі 179 навчальних закладів).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!