Незламність духу в творчості

27.02.14, 13:29


«Незламність духу в творчості» – саме таку назву має цикл заходів Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка, присвячених творчості людей з обмеженими можливостями та особливими потребами.

Загальновідомо, що всі діти талановиті, але діти-інваліди або діти з особливими потребами, як коректно їх називають, талановиті особливо. В цьому можна переконатись, відвідавши виставку робіт учнів НВО «Спеціальної ЗОШ №1», що відкрита до перегляду з 25 лютого у відділі сприяння технічній творчості молоді.


Здається метелик, вирізаний з дерева, от-от полетить… А скільки ж зусиль потрібно було докласти непосидючому хворому хлопчику, щоб його зробити! А як вчитель зміг навчити таку дитину - залишається загадкою, дивом. Вчителі НВО «Спеціальної ЗОШ №1» кожного дня здійснюють подвиг і не помічають цього.


Кульбабки на картині, зробленій з ниток, клаптиків тканини, намистинок, переносять тебе на казковий зелений весняний луг. А шматочок торта з паперу та піцу з тканини так і хочеться з’їсти.

Характерною особливістю всіх робіт членів гуртка під керівництвом Хлопецької О.В. є позитив, який вони випромінюють, як і діти, що їх створили. Мета виставки: показати, що якщо людина обмежена в чомусь одному, вона має талант в іншому. Я думаю, що ці люди створені Богом, як приклад нам – здоровим. Ми маючи руки, ноги, розумну голову не повинні розтрачувати життя даремно, а прагнути створити щось гарне, корисне і зробити світ кращим.

Запрошуємо усіх бажаючих познайомитись з виставкою, що працюватиме у відділі сприяння технічній творчості молоді Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка до 15 березня 2014 року.



За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка тел. (0522) 22-66-01
Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua    
Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний - субота



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!