IT школа для громадських та благодійних організацій

28.02.14, 13:00

Навчання у «ІТ-школі» спрямоване, в першу чергу, на керівників та менеджерів тих організацій громадянського суспільства, які отримали програмне забезпечення в рамках програми «Microsoft Software Donation». Курс навчання побудований таким чином, щоб структурувати знання, комплексно охопити усі сфери застосування програмного забезпечення та покращити організаційну спроможність учасників.

Серед тематик семінарів «ІТ-школи» - управління персоналом; організація роботи в команді; ефективне написання та презентація проектів; робота з клієнтами, донорами і партнерами тощо. Протягом 2014 року відбудеться 4-5 тренінгів різної спрямованості, кожен з яких буде присвячений вивченню окремих продуктів та сервісів Microsoft та їх ефективному застосуванню в різних сферах діяльності НУО.

ІСАР «Єднання», організаційний партнер «Майкрософт Україна» у реалізації проекту, у ході навчальних семінарів презентуватиме можливості механізму marketplace  для зміцнення організаційної спроможності неурядових організацій.

Перший семінар з навчального циклу «ІТ-школи» відбудеться 18 березня 2014 року. Семінар буде присвячений вивченню Windows 8, Dynamics CRM та O 365. Навчання провадитимуть співробітники Microsoft Україна та компаній партнерів, експерти з використання продуктів та сервісів Microsoft. Анкети приймаються до 11 березня 2014 року. Відібрано буде не більше 120 учасників.

До участі в «ІТ школі» запрошуються:
керівники і менеджери неурядових організацій, що вже отримали програмне забезпечення «Microsoft Software Donation» і прагнуть підвищити свої професійні навички з використанням технологій та продуктів Microsoft;
керівники і менеджери організацій та проектів, спрямованих на організаційний розвиток;
керівники, менеджери та волонтери організацій, що працюють з молоддю.

Для реєстрації, пройдіть, будь ласка, за посиланням, та скачайте анкету учасника. Цю анкету необхідно заповнити, підписати «Заяву про конфіденційність», перевести файл у pdf-формат і надіслати організаторам на адресу ngo-ua@microsoft.com. Будь ласка, дочекайтеся лист-підтвердження Вашої реєстрації! Заняття «ІТ-школи» проходитимуть у офісі «Майкрософт Україна», який знаходиться в м. Києві у форматі майстер-класів. Навчання безкоштовне. Зверніть, будь ласка, увагу. Наразі можливою є участь у одному семінарі для однієї громадської організації (одного представника). У разі, якщо організація хоче долучися до навчання протягом декількох тренінгів, вона має надіслати звіт про успішне впровадження технологій Microsoft з попередніх семінарів і бути готовою презентувати його на наступному семінарі.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!