Напиши ессе та виграй 100 євро!

14.03.14, 16:25

Громадська організація "Фундація прав людини”, Кіровоградській прес-клуб реформ, Чернівецька обласна громадська організація "Захист” та Городнянська районна громадська організація "Світ Арати" оголошують відкритий конкурс творів-есе ”Молодь з особливими потребами: мирні збори в постреволюційній Україні”.


Конкурс проводиться в рамках проекту “Захист свободи зібрань в Україні: створення умов для суспільного моніторингу, контролю та дискусії з питань свободи мирних зборів молоді з особливими потребами в Україні» за підтримки Європейської Молодіжної Фундації Ради Європи.


До участі в Конкурсі запрошується молодь віком від 15 до 30 років, мещканці Кіровоградської, Чернівецької та Чернігівської областей. Тема есе має бути пов’язана з проблематикою захисту прав людей з інвалідністю, свободи мирних зборів на запобігання конфліктів в сучасній Україні.


Вимоги до конкурсної роботи: до 2000 слів (до чотирьох сторінок А4), мова – українська або російська, допоміжні матеріали достіупні на сайті www.disabledvoicesonline.org,  кожне есе буде перевірено щодо плагіату (20% збіжності тексту є підставою для виключення роботи з Конкурсу).


Термін подання есе на Конкурс до 17:00 30 квітня 2014 року.


Учасники Конкурсу можуть звернутися за консультацією до керівника проекту за скайпом: eugene.fomin25, попередньо погодивши час спілкування електроною поштою: ukrhrf@ukr.net


Переможці Конкурса творів-есе в кожній області отримають винагороду.
Просимо надсилати есе на Конкурс регіональним координаторам:
Вікторія Талашкевич (Кіровоградщина): viktal2004@rambler.ru
Богдан Бойко (Буковина): cvzahyst@gmail.com
Тетяна Висотська (Чернігівщина): visotskaua75@mail.ru

P.S. Оскільки проект було почато до того, як відбувся скачок курсу євро в Україні, згідно умов конкурсу ессе 100 євро означає 1000 гривень.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!