Реконструкція стадіону «Зірки»: завершальний етап

23.03.14, 14:30

 У п'ятницю, 21 березня, на ФК «Зірка» відбулася робоча зустріч представників Федерації легкої атлетики Кіровоградської області з директором компанії «Атлетика Віва», що спеціалізується на проектуванні спеціалізованих спортивних споруд, Іолантою Кропач та директором стадіону Сергієм Ольшевським. Темою розмови була реконструкція стадіону, що знаходиться на своєму завершальному етапі.

- Наразі дуже важливо, що проект стадіону «Зірка» модернізували також і під потреби легкої атлетики, - зауважила Іоланта Кропач, обговоривши з присутніми деталі проекту легкоатлетичного ядра.

Якщо раніше стадіон був зорієнтований лише на потреби футболу, то в теперішньому варіанті нарівні з «грою мільйонів» стала і легка атлетика. Окрім основного змагального ядра, розминочної зони для атлетів, готується і навколостадіонна інфраструктура.
За словами Геннадія Заболотного, масштабну реконструкцію стадіону «Зірка» планують завершити в кінці травня. Це буде стадіон із сертифікатом ІААФ, тому він зможе приймати національні та міжнародні змагання.

В роботі зустрічі також взяли участь віце-президент ФЛАКО, заслужений тренер України Олег Соколовський та заступник президента ФЛАКО, тренер вищої категорії В’ячеслав Нищеменко.

Нагадаємо, що завершення оновлення стадіону очікується через два місяці




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!