Кіровоградські танкісти та пілоти отримають золоті бонуси за картками

03.04.14, 10:33

Кіровоградці - користувачі популярних онлайн-ігор World of Tanks та World of Warplanes, отримають додаткове золото у разі поповнення ігрових акаунтів банківськими платіжними картками. Така спеціальна пропозиція для власників карток VISA/MasterCard/Maestro діє з 31 березня в преміум-магазині Wargaming.net. При оплаті банківськими картками одного зі спеціальних пакетів користувачі отримають додатково 10 або 15% від кількості ігрового золота, що купується, як бонуси.


Спеціальна пропозиція діє з 31 березня до 6 квітня 2014 року та доступна всім власникам зазначених платіжних карток будь-якого банку. При цьому в компанії Wargaming.net звертають увагу, що ігрове золото та преміум-акаунт є єдиними для проектів World of Tanks та World of Warplanes.


Нагадаємо, у 2013 році ПриватБанк і Wargaming.net підписали угоду про співпрацю, результатом якої стала можливість мільйонам українських, російських і білоруських користувачів ігор World of Tanks та World of Warplanes легко та без комісій поповнювати свої ігрові акаунти банківськими картками через інтернет-платежі.


Поповнити свій Wargaming.net ID можна за допомогою пластикових карток в Інтернеті або мобільних платіжних додатків. Послуга оплати готівкою та пластиковими картками працює в будь-якому банківському терміналі самообслуговування. Після проведення оплати особистий рахунок користувача поповнюється миттєво. Платіжний сервіс для геймерів працює цілодобово (при цьому банк не стягує комісії за поповнення рахунків).


Джерело: Акула-Медіа - http://akulamedia.com/



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!