Чемпіонат КНТУ з Брейн-рингу

14.04.14, 12:46

Минулого четверга, 10 квітня, студенти Кіровоградського національного технічного університету мали змогу долучитися до інтелектуального руху міста. В приміщені університету відбувся чемпіонат з Брейн-рингу. Ініціаторами виступили гравці Кіровоградського клубу «КОЛІР» (КРО ЛУК), а організатором студентський профспілковий комітет. Ведучим турніру став керівник молодіжного клубу інтелектуального розвитку при ОЦДЮТ - Кизименко Валерій Олександрович, який не вперше допомагає у проведенні міських інтелектуальних змагань.

Хоча команд зібралося і не багато, по одній від кожного факультету, боротьба виявилася завзятою: питання жваво обговорювались, подавались апеляції, сперечалися з журі. Тож, як результат, перше місце посіла команда факультету обліку та фінансів «WolfGang» (капітан Назаров Олексій), яка жодного разу за турнір не поступилась суперникам. Другою стала команда факультету сільськогосподарського машинобудування «Spirit» (капітан Макаренко Д.). Третє місце за командою факультету економіки та менеджменту «Покемони» (капітан Колісниченко Павло). Окрім гарних вражень переможці отримали дипломи, тортики та книжки.

Спасибі всім учасникам та організаторам. Окрема вдячність голові студпрофкому Валерію Пугачу за ініціативність та чудову підготовку! Сподіваюся такі заходи стануть доброю традицією.

Текст - Людмила Гевко, фото - Юлія Гуржос




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!