​Більше 500 кіровоградців прийшли на День відкритих дверей заводу «Червона зірка»

15.04.14, 12:30

Як організовано сучасне виробництво? Яку техніку виробляють в Кіровограді і в яких країнах вона потім працює? Всіх бажаючих дізнатися відповіді на ці питання зібрав у своїх стінах завод «Червона зірка». 11 квітня на підприємстві пройшов День відкритих дверей.

Охочих подивитися на те, як зараз живе і розвивається кіровоградський завод, зібралося чимало. Учасники дня відкритих дверей, серед яких: школярі, студенти, сім'ї співробітників, їхні друзі, ветерани заводу, представники організацій, що торгують сільгосптехнікою і запасними частинами, і навіть гості з інших міст, взяли участь у цьому заході.

Суть Дня відкритих дверей - побачити, як працює підприємство. Так що гості заводу пройшлися по офісах і цехах підприємства в розпал в робочого дня.

Першим пунктом екскурсії став виставковий комплекс, який днями запрацював на підприємстві. Зараз у ньому представлені зразки техніки, яка виробляється на заводі «Червона зірка». Найближчим часом виставковий комплекс стане цікавим місцем дозвілля для всіх кіровоградців: майданчиком, де відразу можна ознайомитися і з історією, і з сучасністю сільгоспмашинобудування на Кіровоградщині.

Особливий інтерес в учасників Дня відкритих дверей викликало нове обладнання. Більше 60 мільйонів гривень інвестицій, вкладених у технічне переоснащення виробництва торік - змінили виробничі цехи. Гості підприємства побачили на власні очі процес лазерного розкрою металу, порошкового фарбування, обробки металу на обробних центрах , процес складання машин.

За кілька годин, які тривав День відкритих дверей, завод відвідало більше 500 чоловік. Високий інтерес кіровоградців до роботи заводу і їх позитивні відгуки, не залишають сумнівів - День відкритих дверей на «Червона зірка» відбудеться ще не раз!

Прес-служба ПАТ "Червона зірка"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!