Андрій Табалов: Діалог – чудова практика живої англійської!

06.05.14, 11:30

Таку лекцію почуєш не щодня – на факультет іноземних мов КДПУ ім. Винниченка завітав народний депутат України Андрій Табалов. Зустріч відбулася з ініціативи викладачів та студентів. Задали тему: як молодий політик здобував освіту в Англії, як там з роботою, як отримати перше робоче місце. Молодь цікавило все – за яку футбольну команду вболівав та скільки коштує житло закордоном.

Андрій Табалов тримав увагу аудиторії, що часом вибухала сміхом. Бо студентське життя у чужій країні не обходилося без кумедних ситуацій. «Такий діалог – чудова практика живої англійської для мене, розуміння, чим живе, які цілі ставить перед собою студентська молодь», - поділився нардеп.

Найцікавішими питаннями були – чи можна перенести корисні здобутки середньої та вищої освіти Великобританії на Україну? Чи став би Андрій Табалов таким, як зараз, якби не мав за плечима досвіду навчання та роботи в Англії? На це гість відповів так: будь-який досвід не минає безслідно, працює на формування людини, характеру, принципів.

Щодо запозичення кращих зарубіжних зразків для підготовки майбутніх фахівців, то все можливо – освіта в принципі не повинна «консервуватися». Молодь після пари обмінювалася враженнями – встигли розпитати про особливості навчання, практику, отримали багато порад. Побільше б таких зустрічей!

Джерело: Прес-служба народного депутата України Андрія Табалова



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!