​Виборчий марафон почався у Кіровоградському прес-клубі

25.05.14, 11:00

Сьогодні, у день виборів 25-го травня о 10.00 у Кіровоградському прес-клубі почався інформаційний марафон. Протягом дня у неділю відбудеться ще дві інформаційні сесії (о 14.00 та о 18.00) і одна заключна - у понеділок, 26-го травня зранку - об 11.00.

- Мета роботи прес-центру «КІРОВОГРАДСЬКИЙ ВИБІР» – це забезпечення поширення об'єктивної та неупередженої інформації про перебіг виборчого процесу для якісного висвітлення у місцевих ЗМІ, а також активізація громадян України до свідомої участі у виборах і підвищення стандартів професійної діяльності медіа, - підкреслює Вікторія Талашкевич, координатору прес-клубу.

На першій інформаційній сесії із журналістами поділилися інформацією С.Ханенко, керівник штабу Олега Тягнибока, народний депутат від ВО "Свобода", пан В.Колєснік, довірена особа Олега Ляшка, а також активіст руху "Опора" Зоя Лебідь та керівник виборчого штабу кандидата Ю.Тимошенко – Ігор Козуб.

Виборчий марафон - у Кіровоградському прес-клубі
Виборчий марафон - у Кіровоградському прес-клубі

За їх інформацією, вибори на Кіровоградщині переважно почалися без порушень і особливих затримок. У кількох районах області були невеликі затримки на 15-25 хвилин. Натомість у Кіровограді, у приміщенні ДВК, що в КРЕПі №10 занадто жарко – людям не комфортно працювати, а у приміщенні ДВК, що в школі №32 висить табличка з написом «Відеозйомка заборонена».

Також у Новоукраїнці на дільниці у приміщенні будинку культури «Ювілейний» відсутня інформація (плакати з фото) про кандидатів у Президенти. Це, до речі, порушення – про такі випадки пишіть тут, у коментарях. Також зверніть увагу, чи не позалишалися десь на ДВК таблички на вході з графіком роботи з 9.00 до 18.00 та перервою на обід – їх потрібно зняти, бо це дезорієнтує людей!

Графік роботи ДВК - радьте познімати ці таблички!
Графік роботи ДВК - радьте познімати ці таблички!

Нагадаємо, що вже майже десять років Кіровоградський прес-клуб організовує під час виборів роботу Незалежного громадського прес-центру «КІРОВОГРАДСЬКИЙ ВИБІР». Вибори Президента, депутатів рад різних рівнів та міських голів таким чином знаходяться під пильним наглядом журналістів і громадськості. Запрошуємо журналістів та представників кандидатів у Президенти акредитуватися до участі у роботі ПРЕС-ЦЕНТРУ! Телефонуйте Вікторії Талашкевич: 050-321-39-19.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!