Масштабний конкурс малюнку на асфальті влаштували у центрі Кіровограда

01.06.14, 13:02

Сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей креативна група "Jane&VIka Creative Group" за ініціативи депутатів Кіровоградської районної ради – Дмитра Січкаря та Євгена Микитенка, - провели у Студії по вулиці Дворцовій, 12 конкурс малюнку на асфальті.


Конкурс на тему "Єдина, квітуча і мирна Україна" зібрав кілька десятків дітей – різного віку, - вони малювали сонце, небо, українські прапори, квіти і метеликів, свою родину і друзів. «На вогник» до дворику заходили всі, хто у теплий літній день гуляв вулицею Дворовою. Брати участь могли всі бажаючі!

Кожен учасник конкурсу отримав призи (іграшки, олівці) та солодкі подарунки від Дмитра Січкаря та Євгена Микитенка, а головне – масу позитивної енергії, гарного настрою і цікавого спілкування із однолітками. Вони гралися, танцювали на сцені, ділилися одне з одним посмішками. Додатковий приємний нюанс - це виставка-продаж, який організувала студія "Мир Креатива". Чудові сувеніри прикрасили день!


Окрема подяка від організаторів конкурсу креативної групи "Jane&VIka Creative Group" - за сприяння та підтримку, - народному депутату України Станіславу Семеновичу Березкіну!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!