Свято для дітей і дорослих провели у Кіровограді

11.06.14, 9:00

На минулих вихідних на Мікрорайоні Попова, на дитячому майданчику, що за адесою вул Попова, 20 к.2 пройшло 3 годинне свято для всіх жителів мікрорайону та гостей міста. Свято проведене з ініціативи депутата Кіровоградської міської ради Артема Стрижакова, автором проекту свята та його реалізацією займалася Олександра Ткаченко.


Свято розпочалося з нової казки Зразкового колективу "Аеліта" -- "Незвичайні пригоди", де усі присутні поринули в казкову атмосферу разом з героями багатьох дитячих оповідань та казкових оповідей. Потім діти намалювали малюнки на тему "Моя Україна" і запустили їх в небо на синьо-жовтих кульках. Цікавою окрасою свята став виступ команди зі Стрітворкауту. Цікавим для дітей була і програма з Мінідиско, яку провела Олександра Ткаченко разом з Казковим героєм Пепі (яку грала учасниця студії Єлизавета Леонова).


Понад 400 дітей взяли участь у грі "Свято в казколандіїї", де подорожуючи казковими станціями і виконуючи завдання, вони отримували казкові гроші, а потім вибирали собі на зароблене подарунки в Казковому магазині. Вже втретє пройшов, започаткований Артемом Стрижаковим конкурс "За здорове спортивне майбутнє" -- конкурс на підтягування (для хлопців). найменший учасник конкурсу був 4річний малюк, який підтягнувся 7 разів, а переможець 13 річний хлопець з мікрорайону Попова Роман, який підтягнувся 21 раз.


Також був конкурс і для дівчаток -- це конкурс малюнку "Двір моєї мрії", де переможицею, за думкою громадськості та незалежного журі стала 12 річна Марія. Від депутата Артема Стрижакова усі учасники ігор, програм на мікрорайоні отримали в цей день багато подарунків, ласощів та синьо-жовті повітряні кульки, а переможці конкурсу отримали у подарунок сенсорні мобільні телефони,



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!