Маленькому Назару потрібна допомога

13.06.14, 12:30

Шановні кіровоградці! Маленькому синочку відомого в Кіровограді громадського діяча та журналіста Олександра Циценка, потрібна допомога. Дитині потрібне дуже дороге лікування. Не залишайтеся осторонь цієї біди, підтримайте, хто чим зможе.


В соціальних мережах Олександр пише: "Нещодавно мою родину спіткала біда, яку не в силах самостійно здолати. ...Я є батько синочка,якого звати Назар,й днями йому виповнилось 1 рік і 8 місяців. Він життєрадісний і розумний хлопчина, але, так склалося, що на ці маленькі плечі випала важка доля. Від народження він часто хворів, майже щомісяця. Але я все заспокоював себе, повторюючи, що так буває, адже всі дітки малими хворіють, – що переросте. Але….Не переріс.


Сьогодні життя Назарчика змінилося. Віднині ми вже не бавимося з дітками в пісочку, ми не нюхатимемо квіти у вазі; ми не миємо і не чистимо зуби під краном з водою, ми не плаваємо в басейні, навіть у домашній ванні; ми не «знайомимось» із тваринами, бо нам це ВСЕ ЗАБОРОНЕНО!! А так важко сказати дитині, яка пізнає світ, для якої все , що відбувається навкруги – це радість, що це НЕ МОЖНА...

Ми вже пережили 2 операції, які врешті були наслідком уже відомим, на сьогодні, страшним діагнозом. У нас – ХРОНІЧНА ГРАНУЛЕМАТОЗНА ХВОРОБА. Це різновид первинного імунодефіциту, коли організм не здатен боротися з найпростішими бактеріями і грибками, що живуть навколо нас. Здоровий організм, навіть не підозрює про їх існування, а для нас вони – СМЕРТЬ. Підтримання життя при цій хворобі – це щоденне вживання декількох антибіотиків, проте вони не лікують саму хворобу. Єдиний вихід – радикальне хірургічне втручання, а саме – трансплантація кісткового мозку. На жаль, в Україні, таких операцій не роблять. Лише за кордоном, а звідси і ціна — 250 000 євро. Ця сума є космічною для нашої родини.

Моє серце обливається від однієї думки, що Назарчика не буде у моєму житті. Мої груди стискаються від усвідомлення, що я безсилий в одну мить йому допомогти, і пройде якийсь час і я не зможу спасти «татову радість», бо на превеликий жаль, операція коштує надто дорого.

Але я знаю, що небайдужі і добрі люди, котрі своєю молитвою, своїм добрим словом, а можливо і гривнею, що наче капля води, але та капля наповнює море, допоможуть зібрати необхідну суму. І коли я це усвідомлюю, я вже не вірю, я знаю, що моя дитина житиме, вона бігатиме, усміхатиметься, а я щоразу згадуватиму усіх Вас, і дякуватиму Богу за Вашу допомогу і підтримку. Я знаю, Назар буде здоровий, бо на світі є добрі люди, що прочитають моє звернення до Вас, що прислухаються до моєї біди, і допоможуть зібрати необхідну суму, щоб зробити таку необхідну операцію Назарчику".

Допомогти Назару можна за реквізитами:
Для переказу з терміналу: Приватбанк 5168 7420 1473 0919
Реквізити для переказу від юридичної особи:
Найменнування банку: ПриватБанк
Номер рахунку: 29244825509100, МФО: 305299, ЄДРПОУ: 14360570
Призначення платежу: благодійна допомога на лікування Циценко Назара Олександровича.



Комментарии

Данислав Донец 4 декабря 2016 04:51
0
Шалом!
Слава і Хвала Господу Богу, Якмй викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!
Йому не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.Он не сліпий і не глухонімий!
Кличте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і запитайте за що і Милостивий відкриє для зменшення прірви і просите пробачення за спробу самотужки і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!
Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,
Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй великій милості!
І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей, Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини!
І закликаючи Ім'я Йешуа-Спасителя і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами доступ диявола через гріх і прокляття і проголошувати зцілення, здоров'я і перемагати смерть!
Де гарантія, що у вашому житті не прийде відчай і не знадобиться чудо!
Радість в Господі, сила наша!
Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.
(Матф.5: 4)
Боже, нехай же буде Твоя, Досконала воля!
У Тебе всі часи і терміни!
Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!