​Свято дитинства зібрало у Дендропарку талановитих, красивих, чудових дітей

22.06.14, 13:00

Добре, коли ти маешь добрих друзів, ще краще – коли спілкуєшься на одній хвилі з однодумцями. Вже кілька років поспіль у Дендропарку проходить конкурс “Міні Міс та Міні Містер Дендропарку”. Та саме цього року організатори свята імідж-центр “Ольга” та благодійний фонд “Відкрита Україна” запросили до участі підопічних громадської організації “Серце матері”.


Діти на рівні з досвідченними учасниками разом змагались та демонстрували свою майстерність. Так, Богданка Соловей з першої появі на сцені полонила усіх глядачів своєю найяскравішою посмішкою та мегапозитивним настроєм. Трохи перехвилювався та мав проблеми із здоров’ям, але пройшов до кінця усі номери Владик Дяченко. Бо такі неповторні герої наші дітки! Тож й поважне жюрі відмітили та присудили: І віце Міні Міс Дендропарк 2014 – Соловей Богдана у категорії молодшої групи серед дівчаток; І віце Містер Дендропарк 2014 – Дяченко Владислав у категорії молодшої групи серед хлопчиків; у номінації “Відкриття року” – Ушаков Денис.


Це свято відбулось у рамках фестивалю “Коло друзів”, яке зібрало не тількі майстрів з усього міста, які навчали та бавили дітей, а й домогло провести нашу благодійну акцію “Промінчик доброти”. Метою акції був збір коштів на операцію для маленької кіровоградки Лізи Волонтирець. Ця мужня дівчинка, якій лише три рочки, з народження бореться із страшними хворобами – ДЦП та гідроцефалією. Родина Лізи та наша організація щиро вдячні усім небайдужим людям, завдяки яким було зібрано цього дня 993 гривні!


Також хочемо висловити велику подяку благодійним організаціям “Відкрита Україна”, “Армія Спасіння”, “Наша родина”, народному депутату України Андрію Табалову, президенту YMCA в Україні Євгенію Жабковському (православному священнику) та адміністрації Дендропарку за підтримку та подарунки – без вас не відбулось би таке веселе свято, яке запам’ятається не тільки нашім діткам, але й багатьом гостям Дендропарку.

джерело: Кіровоградська обласна громадська організація матерів дітей-інвалідів та інвалідів “Серце матері”




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!